Gölcük Eyüp Sultan Hafızlık Eğitimi Proje İmam Hatip Ortaokulu İyilikte Yarışıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne bağlı İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerine yönelik  “İyilik Projeleri” kapsamında Gölcük Eyüp Sultan Hafızlık Eğitimi Proje İmam Hatip Ortaokulu İyilik Kulübü öğrencileri “İyilik Düşün İyilik Yap” proje sloganıyla yola çıktılar. Kulüp üyeleri Danışman Öğretmenleriyle aldıkları kararla Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü Görme Engelliler Derneği bünyesinde Kur’an-ı Kerim okuma kursu verilen kursiyerlere okumaları için Braille (Kabartma) Kur’an-ı Kerim kazandırdılar. Gölcük Hafız İHO İyilik Kulübü üyeleri hafızlığını yaptıkları yüce Kur’an-ı Kerim’i okumaya çalışan dernek üyelerine Dernek Başkanı Mevlid ÖNERBAY aracılığı ile takdim etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Derneği ziyaret esnasında başta Okul Müdürü Nurettin SEZEN, öğrencilere eşlik etti. Hafız adayı öğrencilerin Kur’an tilavetinden sonra dernek üyeleri ile sohbet edildi. Görüşmede Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer KOÇ, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan BAT da yer aldı.